天草(ところてん、ゼリー)料理体験SEAWEED CUISINE EXPERIENCE

2013/3/5 14:48 投稿者:  shimanami
地図

電話番号0897-77-2252 せとうち交流館
住所上弓削町佐島 せとうち交流館
予約要(一週間前まで)
人数5~20人
金額1人1,000円
その他エプロン持参
英文SEAWEED (TOKOROTEN *, JELLY) CUISINE EXPERIENCE
* A noodle-like food made from seaweed
Reservation: Required (At least a week before)
Period: Whole year
Capacity: 5~20 people
Price: 1,000 yen
Other: Apron is self-prepared
Make Tokoroten and jelly from local taken seaweeds.
Place: Yugesashima, Kamishima-cho (Yugesashima Developing Center)
Setouchi Culture Exchange House
Guide: Kiyama Kikuko or others
Contact: Setouchi Culture Exchange House
Tel: 0897-77-2252
中文天草冻料理体验 弓削
(将煮成粘稠状的名为天草的海藻倒入容器中待其凝固。
然后使用一种叫做天突的专用道具将其挤压成线状。
最后沾上酱汁就可以食用了。)
●预约 要(需提前7天)
●期间 全年
●人数 5-20人
●金额 1,000日元
●其他 需自带围裙
    使用当地栽培的石花菜制做天草冻

●体验场所:上岛町弓削佐岛(上岛町弓削开发综合中心) 瀬戸内交流馆
●体验指导者:木山嬉红子
●联络方式:濑户内交流馆 电话:0897-77-2252