イギス豆腐づくり(弓削・佐島) IGISU TOFU MAKING

2012/12/17 13:57 投稿者:  shimanami

体験場所は上島町佐島(上島町弓削開発総合センター)のほか、せとうち交流館となる場合もあります。↓


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私たちと一緒に楽しくいぎす豆腐を作りましょう!
私たちと一緒に楽しくいぎす豆腐を作りましょう!
地図

電話番号0897-77-2252(せとうち交流)
住所上島町佐島(上島町弓削開発総合センター) 愛媛県越智郡上島町弓削佐島608-2
予約要(一週間前までに)
期間通年
人数5~20人
金額1人1,000円
その他ひじきご飯づくり体験セットで2,000円もあります(味噌汁は自家製味噌)
体験指導者松本鈴恵 他
英文1. IGISU TOFU* MAKING
* Igisu tofu is Imabari’s traditional cuisine, made from local Igisu seaweed, soy and other recipes such as carrot, burdock, shrimp and so on.
Reservation: Required (At least a week before)
Period: Whole year
Capacity: 5~20 people
Price: 1,000 yen
Other: A Hijiki rice (*Japanese style cooked rice mixed with Hijiki, a brown sea vegetable and other recipes) making experience set of 2,000 yen is also available.
Place: Yugesashima, Kamishima-cho (Yugesashima Developing Center)
Setouchi Culture Exchange House
Guide: Kiyama Kikuko or others
Contact: Setouchi Culture Exchange House
Tel: 0897-77-2252
中文海藻豆腐制作 弓削
(今治当地常见的家庭料理,用大豆粉将海藻凝固,像羊羹一样有嚼劲,根据地域及家庭不同放入的材料也不同。)
●预约 要(需提前7天)
●期间 全年
●人数 5~20人
●金额 1,000日元
●其他 什锦饭制作体验套餐2,000日元

●体验场所:上岛町弓削佐岛(上岛町弓削开发综合中心 )濑户内交流馆
●体验指导者:木山嬉红子 其他人
●联络方式:濑户内交流馆 电话 :0897-77-2252