イギス豆腐づくり(弓削・佐島) IGISU TOFU MAKING
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体験場所は上島町佐島(上島町弓削開発総合センター)のほか、せとうち交流館となる場合もあります。↓

私たちと一緒に楽しくいぎす豆腐を作りましょう!
地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-77-2252(せとうち交流) |
住所 | 上島町佐島(上島町弓削開発総合センター) 愛媛県越智郡上島町弓削佐島608-2 |
予約 | 要(一週間前までに) |
期間 | 通年 |
人数 | 5~20人 |
金額 | 1人1,000円 |
その他 | ひじきご飯づくり体験セットで2,000円もあります(味噌汁は自家製味噌) |
体験指導者 | 松本鈴恵 他 |
英文 | 1. IGISU TOFU* MAKING * Igisu tofu is Imabari’s traditional cuisine, made from local Igisu seaweed, soy and other recipes such as carrot, burdock, shrimp and so on. Reservation: Required (At least a week before) Period: Whole year Capacity: 5~20 people Price: 1,000 yen Other: A Hijiki rice (*Japanese style cooked rice mixed with Hijiki, a brown sea vegetable and other recipes) making experience set of 2,000 yen is also available. Place: Yugesashima, Kamishima-cho (Yugesashima Developing Center) Setouchi Culture Exchange House Guide: Kiyama Kikuko or others Contact: Setouchi Culture Exchange House Tel: 0897-77-2252 |
中文 | 海藻豆腐制作 弓削 (今治当地常见的家庭料理,用大豆粉将海藻凝固,像羊羹一样有嚼劲,根据地域及家庭不同放入的材料也不同。) ●预约 要(需提前7天) ●期间 全年 ●人数 5~20人 ●金额 1,000日元 ●其他 什锦饭制作体验套餐2,000日元 ●体验场所:上岛町弓削佐岛(上岛町弓削开发综合中心 )濑户内交流馆 ●体验指导者:木山嬉红子 其他人 ●联络方式:濑户内交流馆 电话 :0897-77-2252 |