かき打ち・料理体験
[地図表示]

水揚げしたカキの殻を開いて、料理しましょう。
●外国人旅行者歓迎
Foreign tourists are welcomed.

水揚げしたばかりのカキを専用の道具を使って開きます。開いた後は、カキの料理を一緒にいただきましょう。

私が体験指導をさせていただきます。
地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-82-0242(丸山) |
住所 | 大三島町宮浦 大三島公民館 |
予約 | 要(7日前までに) |
期間 | 1月~3月 |
人数 | 10~40人 |
金額 | 2,500円 |
体験指導者 | 丸山ひろ子 |
英文 | OYSTERS’ SHELL-REMOVING AND OYSTERS DISHES EXPERIENCE Reservation: Required (At least 7 days before) Period: January ~ March Capacity: 10~40 people Price: 2,500 yen Other: Let’s open the shell of oysters taken from the sea and cook dishes. Place: Omishima community center, Miyaura, Omishima-cho Guide: Maruyama Hiroko Contact: Miyaura, Omishima-cho Maruyama Hiroko Tel & Fax: 0897-82-0242 Foreign tourists are welcomed. |
中文 | 敲牡蛎,牡蛎美食体验 大三岛 ●预约 要(需提前7天) ●期间 1月~3月 ●人数 10~40人 ●金额 2,500日元 ●其他 体验新鲜牡蛎开壳过程,并做成美食 ●体验场所:大三岛町宫浦,大三岛公民馆。 ●体验指导者:丸山広子,等。 ●联络方式:丸山広子 电话&传真:0897-82-0242 ●欢迎外国旅行者 |