季節のお菓子・ジャム・マーマレード作り
[地図表示]

農園の季節ごとの柑橘・野菜及び鶏卵を使ったお菓子作り体験です。当農園の柑橘・野菜には化学農薬及び化学肥料を使用しておりませんので、果実を皮ごと使った加工品作りをお楽しみ頂けます。また、作ったものはお持ち帰り頂けます。


地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-87-3669 |
FAX番号 | 0897-87-3669 |
住所 | 愛媛県今治市上浦町盛2541(菓子工房 花菓舎) |
予約 | 要(7日前まで) |
期間 | 通年(平日のみ) |
時間 | 2~3時間 |
人数 | 2~6人 |
金額 | 大人2,000円、子供1,000円(材料費・加工品費 込) |
体験指導者 | 花澤 友香 |
英文 | SEASON’S SWEETS/ JAM/ MARMALADE MAKING Reservation: Required (At least 7 days before) Period: Whole year (weekdays only) Duration: 2 ~ 3 hours Capacity: 2 ~ 6 people Price: Adult 2,000 yen Children 1,000 yen (Recipes fee included) Other: Experience of making sweets from seasonal citrus, vegetables as well as eggs taken from Hanazawa family’s farm. Because we don’t use chemical pesticides or chemical fertilizers, you can enjoy the fun of making things from even fruits’ peel. Place: Sweets workshop, Kakasha, 2541, Sakari, Kamiura-cho Guide: Hanazawa Yuka Contact: Tel: 0897-87-3669 Fax: 089-903-1173 http://kakasha.jimdo.com/ |
中文 | 季节点心・果酱・柑橘酱制作体验 上浦 ●预约 要(需提前7天) ●期间 全年(仅限平日) ●时间 约2∼3小时 ●人数 2~6人 ●金额 大人2,000日元 儿童1,000日元 (包含材料费,加工品费) ●其他 用花泽家族农园的应季柑橘 ・蔬菜及鸡蛋制作点心 因为不使用化学农药及化学肥料,所以可以享受含果皮的加工食品 ●体验场所:点心工房 花果舍 上浦町盛2541 ●体验指导者:花泽友香 ●联络方式:TEL:0897-87-3669 FAX:089-903-1173 http://kakasha.jimdo.com |