魚のおろし方・料理体験
[地図表示]

値段にあわせて、地元の魚を用意します。それぞれの魚のおろし方とおろした魚を使った料理体験。
●外国人旅行者歓迎
Foreign tourists are welcomed.


地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-82-0242(丸山) |
住所 | 愛媛県今治市大三島町宮浦5708(大三島公民館) |
予約 | 要(7日前までに) |
期間 | 通年 |
人数 | 10~40人 |
金額 | 2,500円~ |
体験指導者 | 浜辺会 丸山ひろ子 他 |
英文 | FISH REFINING AND FISH DISHES EXPERIENCE Reservation: Required (At least 7 days before) Period: Whole year Capacity: 10~40 people Price: From 2,500 yen Other: Fish will be prepared according to the price. You can experience refining methods for each type of fish and then cook dishes using the refined fish. Place: Omishima community center, Miyaura, Omishima-cho Guide: Maruyama Hiroko or others Contact: Maruyama Hiroko Tel & Fax: 0897-82-0242 Foreign tourists are welcomed. |
中文 | 鱼料理制作体验(刺身制作等) 大三岛 ●预约 要(需提前7天) ●期间 全年 ●人数 10~40人 ●金额 2,500日元起 ●其他 根据价格不同,可体验当地各种鱼类刺身的制作方法(鱼如何剔骨、切片等)及享用各种口味的鱼类美食 ●体验场所:大三岛町宫浦,大三岛公民馆。 ●体验指导者:浜辺会。丸山ひろ子,等。 ●联络方式:丸山広子 电话&传真:0897-82-0242 ●欢迎外国旅行者 |