郷土料理もぶりご飯づくり
[地図表示]

郷土料理の「もぶりご飯」を中心に手作り味噌の味噌汁や季節の野菜を使った料理などを作ります。
●外国人旅行者歓迎
Foreign tourists are welcomed.

郷土料理「もぶりご飯」を一緒につくります。
地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-83-0022(相原由佳) |
住所 | 大三島町宮浦 大三島公民館 |
予約 | 要 |
期間 | 通年 |
時間 | 2~3時間 |
人数 | 10~40人 |
金額 | 1人 2,500 円 |
体験指導者 | フレッシュ会 |
英文 | LOCAL CUISINE “MOBURI RICE” * MAKING * Mixed rice with carrot, white radish, shrimp and other recipes. Reservation: Required Period: Whole year Duration: 2~3 hours Capacity: 10~40 people Price: 2,500 yen Other: Focusing on local cuisine “moburi rice”, you can make miso soup from hand-made miso and dishes using vegetables of seasons. Place: Omishima community center, Miyaura, Omishima-cho Guide: Fresh Club Contact: Aihara Yuka Tel: 0897-83-0022 Foreign tourists are welcomed. |
中文 | 什锦拌饭(乡土美食)制作 大三岛 (爱媛县·广岛地区的当地美食。使用芋头·牛蒡之类的调味食材与另外蒸好的米饭搅拌而成的拌饭。 该名称的由来是『混合』,在方言中说成是『mo bu lu』) ●预约 要 ●期间 全年 ●时间 2~3小时 ●人数 10~40人 ●金额 2,500日元 ●其他 以乡土美食“什锦拌饭”为中心,手工制做味增汤,以及当季蔬菜制作的美食。 ●体验场所:大三岛町宫浦,大三岛公民馆。 ●体验指导者:新鲜协会 ●联络方式:相原由佳。电话:0897-83-0022 ●欢迎外国旅行者 |