天草(ところてん、ゼリー)料理体験SEAWEED CUISINE EXPERIENCE
[地図表示]


地図 [KML] [地図表示] | |
電話番号 | 0897-77-2252 せとうち交流館 |
住所 | 上弓削町佐島 せとうち交流館 |
予約 | 要(一週間前まで) |
人数 | 5~20人 |
金額 | 1人1,000円 |
その他 | エプロン持参 |
英文 | SEAWEED (TOKOROTEN *, JELLY) CUISINE EXPERIENCE * A noodle-like food made from seaweed Reservation: Required (At least a week before) Period: Whole year Capacity: 5~20 people Price: 1,000 yen Other: Apron is self-prepared Make Tokoroten and jelly from local taken seaweeds. Place: Yugesashima, Kamishima-cho (Yugesashima Developing Center) Setouchi Culture Exchange House Guide: Kiyama Kikuko or others Contact: Setouchi Culture Exchange House Tel: 0897-77-2252 |
中文 | 天草冻料理体验 弓削 (将煮成粘稠状的名为天草的海藻倒入容器中待其凝固。 然后使用一种叫做天突的专用道具将其挤压成线状。 最后沾上酱汁就可以食用了。) ●预约 要(需提前7天) ●期间 全年 ●人数 5-20人 ●金额 1,000日元 ●其他 需自带围裙 使用当地栽培的石花菜制做天草冻 ●体验场所:上岛町弓削佐岛(上岛町弓削开发综合中心) 瀬戸内交流馆 ●体验指导者:木山嬉红子 ●联络方式:濑户内交流馆 电话:0897-77-2252 |